Nová 220V/ 380V Pelety Stlačte Krmiva Pelety Mlyn Biomasy Pelety Stroj 4kw 150kg/h-200 kg/h

0 Hodnotenia
€596.06 €1 192.11

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Multi-funkčné Krmivo Granulátor

Poznámka:

Výrobok je veľký stroj, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred objednávke.

Zasielateľ je cena FOB (free on board) cenu, prosím, uistite sa, že môžete prejednania.Niektoré regióny (napríklad Európa, Spojené Štáty americké, Rusko, Južná Kórea, Japonsko, atď.) podpora DDP (Delivered Duty Paid) služby, sme zodpovední za pomoc colné odbavenie a platia dane, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis pre konkrétne ceny.

Ak sa rozhodnete Predávajúceho Spôsob Dopravy alebo EMS, nie je stanovená nákladnej dopravy.Prosím, kontaktujte nás pre konkrétne expedičný poplatok pri mori.Pretože poplatok za každý port je iný.

Parametre:

Model: 165

Napätie: 220V/ 380V

Výkon: 4.5/4KW

Výroba: 150-250kg/h

Jeden stroj dostane jeden disk/ld zadarmo!!!

Formy priemerom: 3/4/6/8 mm voliteľné (Ak nechcete zanechať správu, ktorej veľkosť chcete, predvolené poslať 4MM)

Vhodné pre rôzne krmivo pelety spracovanie

FAQ

1. Ako rýchlo môžem dostať citát?

Zvyčajne sme citát 8 hodín po tom, čo sme si svoje vyšetrovanie.Ak ste veľmi naliehavé, aby sa získať cenu, prosím zavolajte nám na Sos/ WhatsApp/ Skype/ Gmail.

2. Ako môžem získať vzorky na kontrolu kvality? (1) Kontaktujte nás, a my sa vyjednať najlepšiu možnú cenu pre vás. (2) Zadarmo Vzorka: Vzorka náklady môžu byť vratná ak je váš poradí, v akom množstve, je dosť veľká.

3. Ako zaplatiť? (1) pošlite nám, Prosím, vašu príjemcu informácie, vrátane mena, podrobné adresu, číslo mobilného telefónu a psč potvrdením špecifikácia výrobku, objemu objednávky a cenu s nami.Dostanete Obchodu Kvality Objednať e-mailom, keď je vypracované.Prosím, informujte sa na všetky podrobnosti objednávky a vykonať platbu.Bezpečné online platby možnosti zahŕňajú e-Kontrola, kreditné karty a T/T. (2) zaplatiť v režime offline, môžete platiť pomocou T/T, Western Union, PayPal, Alipay, Kreditné Karty, VISA, Banka Bankové Prevody, WeChat Zaplatiť a tak ďalej .Zašleme vám naše informácie o účte.

(3) spracujeme vašu objednávku do 24 hodín od prijatia platby vymazané.

4. Ako rýchlo môžem dostať môj balík?

(1) DHL: Juhovýchodná Ázia 3-4 dni / iné 3-5 dní.

(2) FedEx: Juhovýchodná Ázia 3 dni / iné 4-6 dní.

(3) spoločnosť UPS: Juhovýchodná Ázia 3-4 dni / iné 4-6 dní.

(4) TNT: Juhovýchodná Ázia 3-4 dni / iné 4-6 dní.

·Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

·Doprava bude na celom svete prostredníctvom: ePacket / Čína príspevok air mail/ CDEK / ARAMEX/ EMS / UPS / FEDEX / DHL / TNT.

·Vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok.

Pôvodné silu:

Dongguan Yaoshun Sprej Technology Co.Ltd sa nachádza v najväčšom Priemyselné Mesto, Xiabian, Chang ' an Meste Dongguan City, Čína.YS je továreň, založená v roku 2006 a zaoberá v rôznych priemyselných tryska výskumu a vývoja výrobcov, naša spoločnosť sa rozkladá na ploche viac ako 4600 metrov štvorcových pre výskum a vývoj, výrobu a kancelárske a stavebnú, aby sme sa špičkové technológie firmy, ktoré v kombinácii R&D, predaj a výroba spolu.

Yaoshun má 25 Japonsko-vyrobené a 5 Nemecku-made CNC automatické sústruhy, ktorých presnosť môžu dosiahnuť 2 micro alebo nižšie a niekoľko sád piatich vretena sústruhy, ktorého ústie presnosť môže dosiahnuť 0. 10 mm.Všetky pokročilé zariadení zabezpečiť, že vám môžeme dodať kvalitné produkty pre našich zákazníkov.Naša Viera ----Kvalita je naša miazgou prežiť , úver je náš koreň rozvíjať sa, že sme boli vždy vedené na tento cieľ od začiatku, sa snaží poskytovať produkty do všetkých zákazníkov, ktorý má výhodu v kvalite a cene.Sme robili naše najlepšie k zlepšeniu zdrojov-používanie pomer, tak ako vytvoriť väčšiu hodnotu pre viac podnikov.Naše kvalitné--spoliehame sa na kvalitu, ako sa miazgou spoločnosti, ktoré realizujeme na každom kroku presne podľa strict standard, od nákupu surovín, výrobu a skontrolujte, či produkty, a nikdy prestať sa naháňať pre lepšie.Naša spoločnosť vyrábať rôzne trysky a rôzne filtre, náš trysky zahŕňajú Celý Hmlové systémy/Hmla Chladiace Systémy, striekacie pištole, rozprašovacie trysky, hmla, misting trysky, impingement misting trysky, vzduchové atomizing trysky, špirála trysky, ploché ventilátor trysky, pevné kužeľ trysky, duté kužeľ trysky/full cone trysky, povodňami, prúdové trysky vysokotlakové trysky, nádrž na umývanie trysky, silikónové karbidu trysky, vrhanie piesku trysky, filtračné trysky, plastové nastaviteľné loptu (zvieracie) trysiek, klip, očko trysiek, wind jet trysky, miešanie pedagógov, rôzne plastové trysky(PP trysky, teflón trysky, PVC trysky, PVDF trysky, ABS trysky, a keramické dýzy), naše výrobky nachádzajú uplatnenie v mnohých odvetviach priemyslu, naša spoločnosť sa takto prísne normy kvality, náš postrekovačom je vysoký stupeň presnosti a nepoddajný a naši technici sa hromadia bohaté skúsenosti na R&D, ktorí budú dodávať rýchlu technickú pomoc zákazníkovi špeciálne požiadavky.Môžeme vykonávať na OEM objednávky a ODM, aby pre zámorské klientov, môže poskytnúť na mieru štandardné alebo neštandardné častí.Vítame tiež malého objemu objednávky a môže poskytnúť na čas, bezpečný a hospodárny spôsob dopravy, aby sa splnili požiadavky našich zákazníkov.Každý zamestnancov HJ má prijať prísne technické vzdelávanie, máme technológie sprievodca výroba a môžu poskytnúť dobrý vývoj platformy pre naše štáby.Naše výrobky sú extenzívne využívaných v miestnom trhu a tiež sú vyvážané do veľkej BRITÁNIE, USA, Kanada, Kórea, Taliansko, Thajsko, Japonsko, Singapur, India, Pakistan, Rusko a ostatné krajiny a regióny, ktoré dodávame všetky produkty s najvyššou kvalitou, najlepšie rozumné ceny, najrýchlejšie dodanie a najlepšie služby pre všetkých zákazníkov.Náš Záväzok--trváme na tom, kvalita prvý, bezúhonnosť založená, nikdy nebudeme naháňať lacný materiál za nižšie ceny.Kvalita je vždy našou zárukou pre prežitie a rozvoj.Úprimne dúfam, že na stanovenie dlhodobých obchodných vzťahov so zákazníkmi!Ďakujem.

sku: w132420

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…