Nové MCU-93 MLX90333 Rukoväť Ovládač Senzor 3D Absolútnej Polohy Digitálne Troch-Dimenzionální Uhol Dosky Modul

0 Hodnotenia
€6.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

MU-93 single-chip senzor IC s tri-os technológie Tria Äis. ,, Ktoré môžu zmysel akékoľvek magnet pohybuje okolo neho.To robí dizajn novej generácie non-kontakt ovládač poloha snímača je často jednoduchšie splniť automobilových, priemyselných a iných oblastí použitia.

Konvenčné planárne Hala technológie môžu len pocit magnetického poľa kolmo na povrch čipu sily; a TMLX90333 tri osi, Hall senzor môže zmysle vertikálnom smere môže byť rovnobežná s čipom povrchu intenzita magnetického poľa.Toto je dosiahnuté tým, vnútorný KIS (sada magnetických diskov) na čip.

Akýkoľvek typ magnetu

CJMCU-93 je citlivý na hustota magnetického toku aplikovaný na IC troch komponentov (BX, a BZ).To umožňuje CJMCU-93-zmysel pre akýkoľvek pohyb okolo magnetu.Na Tria Äis produkt dokáže detekovať akýkoľvek uhol (0-360) a lineárneho posuvu, takže je možné dizajn novej generácie non-kontaktné snímače polohy páky Automobilových a priemyselných aplikáciách (ako človek-stroj rozhrania).

3D okrem toho, meranie BX schopnosti a BZ, čo CJMCU-93 byť univerzálny non-kontakt v polohe snímača nie je obmedzená na ovládač aplikácie, a to do úvahy.Napríklad, lineárny ťah aplikácie scenár môžu byť testované na jeden konkrétny magnetické pole dizajn vrátane MLX90333.

Plne programovateľné

Melexis tradície plne programovateľné tri osi MLX90333 troch-dimenzionální ovládač senzor polohy IC (výstup prenosové charakteristiky, výstupný formát, tj analog / PWM / serial protocol) a všetky ochranné funkcie, ktoré môžu vydržať drsné podmienky, v kombinácii s vhodným signálom.Je možné merať hustota magnetického toku IC v non-kontakt spôsobom, kde malý magnet ťahov (axiálne magnetization). (2) Tieto dve uhol informácie sú vypočítané z troch (3) vektorovú zložku tok hustoty (tj BX, a BZ).MLX90333 Správe (2) Lineárny výstupný signál.Vyberte si medzi analógové, PWM a sériový protokol výstupných formátov.

sku: w1483

Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Číslo Modelu MCU-93 MLX90333
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky NoEnName_Null

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…