Pes Sledovanie záznamu 60db Alarm IPX65 Nepremokavé Mačka Sledovacie Zariadenie S GPS je Napájaný z Batérií Prachu Dôkaz Mačka Locator Zapečatené Kľúč

0 Hodnotenia
€79.39 €158.78

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sledovať a chrániť svoje chlpaté priateľ s našimi ľahký psa sledovacie zariadenie.S IPX65 nepremokavé dizajn a global positioning režime, môžete ľahko sledovať vaše zvieratko v každom počasí stave.Vymeniteľné batérie dizajn zaručuje dlhodobé používanie, takže je ideálny pre všetky vaše cestovné potreby.Získajte pokoj vedieť váš maznáčik je bezpečné so spoľahlivým psa sledovacie zariadenie.

Špecifikácia:

Názov: Pes Locator

Materiál: ABS

Napájanie: Batéria

Pohotovostná doba: 1 rok

Pripojenie: Bezdrôtové 5.0

Vodotesný: IPX65

Farba: čierna, biela, biela a strieborná, čierna a strieborná

Veľkosť: (cca.)40*40*9 cm/15.75*15.75*3.54 palcov

Hmotnosť (cca.)10g

Balenie Zoznam:

Pes Sledovacie Zariadenie *1

Návod na použitie *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vode Odolné Zariadenie: S IPX65 nepremokavé a plne utesnená konštrukcia, Pes Locator poskytuje výnimočnú odolnosť, že znesie dážď.Je tiež odolný proti otrasom, prachu, poskytovanie starať-free prevádzky v prašnom a piesočné prostredia.

2.Sledovanie Psa Kdekoľvek: So Psom Locator, môžete použiť global positioning režime nájdite svoje chlpaté priateľa na mape a dostávať upozornenia prostredníctvom Nájsť svoju aplikáciu.Môžete tiež nájsť položky z vášho telefónu s 60dB alarm model.

3.Napájaný z Batérie: rozlúčiť sa zapletú káble a nabíjačky s naším Psom Locator, napájaný nenabíjateľné batérie.Užite si až 12 mesiacov životnosti batérie a jednoduché stavu batérie kontroly s Ma Nájsť aplikáciu.

4.Jednoduchý na Prepravu: Ukladať a prenášať naše ľahký a kompaktný Pes Locator bez námahy, poskytuje presné umiestnenie výsledky a pokoj, keď vonku so svojimi chlpaté priateľ.

5.Variabilné Použitie: Bez ohľadu na to, kde sa vaše dobrodružstvo vás, aby sa vaše chlpaté priateľ nachádza s ľahkosťou.Tento pes locator podporuje metro, domov a cestovné nastavenia pre každodenný život potešenie.

sku: w224197

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Pes Sledovacie Zariadenie
Smart home platform Samsung Smart Home

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…