USB Konvertor Adaptér 4 Porty GC Adaptér Podporu Turbo a Šok USB Bezdrôtový ovládač, Adaptér Nulovú Latenciu pre WiiU/Switch/PC

0 Hodnotenia
€9.32 €19.83

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

GC Radič Adaptér Podporu Turbo a Šok GC Herný ovládač Converter, 4 Porty USB Bezdrôtový ovládač, Adaptér Nulovú Latenciu Plug and Play pre WiiU/Switch/PC

Funkcia:

1. Kompatibilita s viacerých platformách: Tento GC radič adaptér umožňuje používať váš GC kontrolóra na PREPÍNAČ / Wii U / PC, takže je univerzálny a vhodný pre rôzne herné systémy.Pripája až štyri GC radiče súčasne, poskytuje plynulý multiplayer zážitok.Podporuje až osem GC radiče (s dvoma prevodníky) bez vibrácií, zabezpečenie hladkého herné sedenia.Plug and play, funkcie, nie sú potrebné žiadne ovládače, takže je pohodlné a bezproblémové.

2. Rozšírený herný zážitok: Vychutnajte si plné výhody vášho GC adaptér s ďalšie funkcie podporované tento prevodník.Turbo funkcia, podpora umožňuje rýchle stlačenie tlačidla, ktoré vám dáva výhodu hry vyžadujúce rýchle vstupy.Vibrácie podpora zabezpečuje dokonalý herný zážitok s kompatibilný hry na PREPÍNAČ / Wii U konzoly.Kompatibilný so "Super Smash Bros" na PREPÍNAČ / Wii U platformy, čo vám umožní naplno si vychutnať kultovej hry.

3. Bezproblémovú kompatibilitu s PC herný: využite tento GC herný ovládač converter je ideálny kompatibilita s PC platformy.Podporuje všetky hry na NGC emulátor a Dolphin emulátor pre Wii, čo vám umožní prístup širokú škálu herných možností.Rýchle a jednoduché prepínanie medzi PREPÍNAČ / Wii U platformy PC-počítače pomocou spínač, tlačidlo umiestnené na converter je späť.Žiadne vstupné oneskorenie alebo mas na to tak na SWITCH / Wii U a PC platformy, zabezpečenie citlivý a príjemný herný zážitok.Dokonale kompatibilná s Windows XP/Vista/7/8/10, Linux, Mac OS, catering široké spektrum operačných systémov.

4. Spoľahlivé a stabilné dizajn: Tento bezdrôtový usb adaptér je postavený tak, aby poskytujú stabilitu a dlhovekosť vo vašom gaming sessions.Dual USB kábel dizajn zaručuje stabilné napájanie, minimalizovať prípadné výpadky počas hrania hry.Dovezené IC poskytuje stabilné parametre, ponúka spoľahlivý výkon počas dlhodobého používania.Podporuje inovácie, čím zabezpečuje, že môžete využiť z budúcnosti, doplnky a vylepšenia.

5. Pohodlné a užívateľsky prívetivé: Navrhnutý s ľahké používanie v pamäti, tento usb bezdrôtový ovládač, adaptér ponúka bezproblémové herný zážitok.Elegantný čierny signál dizajn a šedá výkon dizajn poskytujú vizuálne atraktívny a moderný vzhľad.Jednoduchá inštalácia proces s žiadne komplikované nastavenia potrebné, čo vám umožní začať herné okamžite.Kompaktné a ľahké konštrukcie, aby sa ľahko prenosný a použitie v rôznych herných prostredí.Podporu pre zákazníkov poskytuje pre akékoľvek otázky alebo pomoci, zabezpečenie hladkého a dostatočnú prax.

Špecifikácia:

Certifikácia: ŽIADNE

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Číslo modelu: GC Radič Adaptér

Použiteľné produkty: GC WII U/ SWITCH / PC

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Linka dĺžka: 2 m

Hmotnosť výrobku: 156g

Package hmotnosť: 180 g

Veľkosť produktu: 125x80x38mm/4.92x3.15x1.5inch

Veľkosť balenia: 132x95x40mm/5.Jednotky 2x3.74x1.57 palec

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 X GC Radič Adaptér

sku: w2452

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu GC Radič Adaptér
Kompatibilné Značka/Model Nintendo
Názov Značky ALLOYSEED

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…