Silikónové Obaly Pre Skladovanie Potravín Prenosné Silikónové Obaly Adaptabilné Viečka Univerzálne Jedlo Úsek Udržať Čerstvé Hermeticky Uzavretých Kryt

0 Hodnotenia
€3.65 €7.30

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. Bezpečné Použitie: Tieto silikónové úsek viečka sú mäkké na dotyk a odolné na použitie.Oni nie sú ľahko roztrhnúť alebo strácajú pružnosť.Či už ich používate doma alebo v reštaurácii, sú bezpečné a neškodné pre skladovanie potravín.

2. Opakovane Úsek Viečka: Tieto viečka mať stabilnú štruktúru, ktorá nie je ľahko deformovať.Môžete umyte ich vodou a ich opätovné použitie mnohokrát.Tiež sú ľahko čistiteľné a obchod.

3. Teplo Dôkaz Dizajn: Tieto silikónové krytky odoláva vysokým teplotám a sú vhodné pre mikrovlnné rúry a elektrické rúry.Oni sú tiež praktický nástroj pre naše kuchyne.

4. Pružné Dizajn: Tieto silikónové krytky majú vynikajúcu pružnosť, ktorá sa prirodzene vytvára negatívny vnútorný tlak, izoláciu vnútorného a vonkajšieho vzduchu.

5. Rozsiahle Využitie: Kanvice, panvice, hrnce a iné kontajnery môžu byť pokryté tieto silikónové úsek viečka.Oni produkujú zachovanie účinok, zabraňuje zápachu z namáčanie do potravín.

Popis:

Tieto silikónové úsek viečka.sú vhodné na použitie v mikrovlnnej rúry, umývačky riadu a mixéry.Majú stabilnú štruktúru, ktorá môže pokrývať misy, šálky, poháre a nádoby rôznych tvarov a veľkostí.Jednoduché na čistenie a opätovné použitie.

Specifi, ktoré:

1. Názov: Silikónové Obaly pre Skladovanie Potravín

2. Veľkosť: o 21 * 21 * 5 cm/ 8.26 * 8.26 * 1.96 palcov

3. Ma terial: Silikónový materiál

4. Farba: Transparentná

Balenie Zoznam:

6 x Silikónový Kryt Misy

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

sku: w46001

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Silikónové

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…