4PCS Kuchynské Korenie Stojan, Držiaky na Stenu Uhlíkovej Ocele Korenie Fľaša Úložný Stojan Korenie Korenie Jar Organizátor Polica

0 Hodnotenia
€14.64 €29.28

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

* Trvanlivé Kvality-Postavený pre každodenné využitie, to praktické zavesenie korenie stojan pre steny prichádza v robustná formulár a odolné materiály.

* Úsporu priestoru: Náš súbor závesné drôty korenie regály ponúka úsporné riešenia unclutter pracovné dosky, skrinky a šuplíky a usporiadanie pohárov úhľadne všetko v jednom ľahko rozpoznať a dosiahnuť pohodlie.

* Široké použitie: Naše dvere mount korenie regály ponúkajú trvalé riešenie na skladovanie potrebuje a môže byť využité takmer všade.Vynikajúci ako kuchynských skriniek korenie rack organizátor, korenie držiak pre vnútri skrine z špajzou, alebo bezpečné samolepiace korenie stojan na kuchynské steny.

* Jednoduchá Inštalácia: Toto korenie rack organizátor pre steny je pripravený na inštaláciu v priebehu niekoľkých minút s všetky potrebné hardvérové upevňovacích prvkov.Ideálny pre všetky ploché povrchy, ako sú obklady, drevené, alebo kovové, a navrhnuté tak, aby skrutiek alebo lepidla, aby vyhovovalo individuálnym potrebám.

* Dva spôsoby inštalácie: háčiky alebo skrutky.Ideálne korenie stojany na zavesenie na stenu alebo do kuchynskej linky (pamätajte: vždy pamätať na hrúbku dverí a dĺžka skrutky).

Špecifikácia:

Názov: Wall Mount Korenie Rack

Materiál: karbónová oceľ

Množstvo: 4Pcs/set

Veľkosť: 290 x 60 x 60 mm/11.4 x 2.36 x 2.36 palec

Farba: ako je znázornené

Balenie zahrnuté:

4 X Wall Mount Korenie Rack

1 X Sada Príslušenstva

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.

sku: w46699

Typ 4 Skrinky Korenie organizátor
Materiál Kov
Typ 5 Punč bez držiaka na stenu
Typ 1 Kuchyňa Nástenná Polica, Korenie Polica
Typ 9 Korenie Organizátor Police
Typ 8 Korenie držiak na okno
Typ 6 kuchynské korenie organizátor
Typ 2 Korenie Pohárov Úložný stojan
Typ 7 Kuchyňa stoage polica
Typ 3 nástenná polica, držiak na stenu
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…