DIY Dekor 2ks Vintage Čierna Železnej Rúry Police Držiak na Stenu úložná Polička Držiak na Regály Skrinka Držiak Bethroom

0 Hodnotenia
€14.80 €30.84

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sada 2 priemyselné Potrubia polica zátvorkách sú vyrobené z kujnej železa, ocele, maľované black, môžu podporovať 25 KG s dvoma policami zátvorkách.Mix priemyselné potrubia vzhľad vášho moderného interiéru, Kúpil ako pack môžete tiež pomôže ušetriť viac ako 30%, ako ísť do Home Depot.

Rustikálny rúry police zátvorkách môžete pridať veľký statok štýl do vášho domova.Môžete použiť plávajúce police na displeji rastlín, fotografie, knihy, kuchyňa tovar a ďalšie dekorácie.S týmito autentické kujné železo rúry, Pokúsiť sa vytvoriť svoj vlastný DIY dekor a lepšie uložiť svoj priestor.Ideálny pre domáce, kuchyňa, kúpeľňa, spálňa, škôlky, kancelárie, garáže, pivnice, a reštaurácia.

Retro priemyselné vodovodné potrubia dizajn, priemyselný, francúzsky krajina, elagant a steampunk loft štýl, ukázať svoje nádherný estetický vkus s jeho vinobranie, a rustikálny dizajn.

Farba: Čierna

Materiál: železo

Obsah Balenia:

2 x polica

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: w51825

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…