Multi Farebné Pero Vianoce Zábavu Multi Farebné Perá Vianočné Guľôčkové Pero Multicolor Pre Študentov A Školské Potreby

0 Hodnotenia
€0.53 €1.26

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridať slávnostný nádych vašej písanie s našimi Vianočné Multicolor Guľôčkové Pero!Vhodné pre deti študentov a pracovníkov, produkuje jasné a pevné linky.Vziať kamkoľvek a použiť ju ako ideálna dekorácia.Je skvelý darček pre akúkoľvek príležitosť!

Špecifikácia:

Názov produktu: Vianočné Multicolor Guľôčkové Pero

Materiál: PP

Štýl: 6 farieb

Veľkosť: o 16.1 * 2.1 cm/6.3 * 0.8 v

Pero tip: 0,5 mm

Balenie Zoznam:

Vianočné Multicolor Guľôčkové Pero * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Písanie Rad: Zažiť radosť z písania v šiestich rôznych farbách s našimi Multicolor Pero!Tento všestranný pero je ideálny pre poznámky-pričom, syntaxe a vytváranie farebných výkresov, a to je ideálny pre deti študentov a pracovníkov, ktorí sa chcú pridať niektoré odrody a zábava na ich písanie.S modrá, červená, čierna, zelená, oranžová a fialová atrament, toto pero je nutnosťou pre každého, kto chce zlepšiť svoje zručnosti písania.

2.Pridať Vianočnú Atmosféru: Pridať radostnú atmosféru vášho písania s týmito multicolor perá featuring klasické Vianočné prvok vzory, ako napríklad Santa Claus, soby, snehuliak, a ďalšie.Tieto perá sú nielen atraktívne a praktické, ale tiež môžu byť použité ako ideálna dekorácia pre váš domov alebo prácu počas prázdnin.

3.Hladké Písanie: Dostať sa do slávnostnej ducha s pohodlné a hladké písanie multicolor guľôčkové pero, ktoré vám umožňuje rýchlo prepínať farby.Vytvárať živé, jasné línie, ktoré odrážajú vašu jedinečnú osobnosť a nálady.Vyjadriť svoje myšlienky a nápady s ľahkosťou s týmto ideálny darček na Vianoce alebo akejkoľvek príležitosti.

4.Prenosné a Pohodlné: Uchovávajte Multicolor Guľôčkové Pero na dosah ruky, nech ste kdekoľvek.S pohodlné uchopenie a žiadne extra hmotnosť, je ľahko prenosný a ideálny na písanie, kreslenie, alebo označenie niečo, čo potrebujete.Pripravte sa na prepínať farby v zlomku sekundy!

5.Ideálny Darček: Tento multicolor pero zaťahovacie je skvelá voľba na Vianoce, narodeniny, alebo akejkoľvek príležitosti.Je vhodný pre rodiny, pre deti, študentov a každého, kto miluje písanie alebo kreslenie.S týmto perom, môžete prepínať medzi rôznymi farieb rýchlo a jednoducho vytvárať farebné poznámky, náčrty, alebo čmáraníc.

sku: w11022

Materiál Plastové
Gélové Pero, Atrament Typ Gél-Atrament
Druh Gélové Pero
Použitie Office & Škole Pero
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky tmddotda
Vymazateľné Alebo Nie No

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…