12 mm Ramienka Prst Spoločné Router Bit s Ložisko Príručka 10-Krídlo Priemer-46 mm Rezanie-Dĺžka-36 mm Rezanie-Hĺbka-12,7 mm

0 Hodnotenia
€22.24 €40.43

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

12 mm Ramienka Prst Spoločné Router Bit s Ložisko Príručka 10-Krídlo Priemer-46 mm Rezanie-Dĺžka-36 mm Rezanie-Hĺbka-12,7 mm

Funkcie

- Povrch: Sprej Maľovanie

- Flauta Materiál: YG6 Karbidu Ocele

- Hlavné Materiál: 45# Uhlíkovej Ocele

- Ramienka Typ: Rovné Ramienka

- Povrch: Sprej Maľovanie

- Pre Použitie Na: Všetky zloženie materiálov, plywoods, tvrdého dreva, a mäkké drevá

Rozmer

APLIKÁCIA

Prst spoločné router bit je špecializované rezací nástroj, ktorý sa používa v drevospracujúcom vytvoriť prst kĺby, tiež známy ako box kĺbov.Prst kĺby sú pevné a dekoratívne spojov, ktoré sa bežne používajú v stolárstva, skriniek, zásuviek a ďalších projektov, spracovanie dreva.

Prst spoločné router bit zvyčajne pozostáva z viacerých vzájomne prstami alebo zuby, ktoré sa striedajú medzi dvoma párenie obrobkov.Router bit je určené na rezanie zodpovedajúce prsty na hrán obrobkov, čo im umožňuje interlock tesne pri zmontované.

Pomocou prsta spoločné router bitový vyžaduje smerovač stôl a router s vhodným collet.Nastavenie zahŕňa nastavovanie výšky a plot pozíciu na smerovači tabuľka na dosiahnutie požadovaného prst šírka škáry.

Ak chcete použiť prst spoločné router bit, obrobok je zaseknutá vertikálne proti plotu router stôl, a smerovač bit je umiestnený nad to.Výška router bit určuje hĺbku rezu pre prsty.Plot poloha určuje šírku prsty.

Ako smerovač je zapnutý, obrobok sa presunie do rotujúcej router bit, umožňuje znížiť zodpovedajúce prsty na okraj.Proces sa opakuje pre obe obrobkov, ktoré budú spojené.Výsledný prsty na každý kus sú presne rezané, aby sa zmestili spoločne bezpečne.

Prst spoločné router bitov prichádzajú v rôznych veľkostiach a štýloch, umožňujúce iný prst konfigurácie, ako je štvorec alebo diagonálne prsty.Niektoré router bitov tiež prísť s ložisko príručky, ktoré môžu pomôcť sprievodca rezané alebo povoliť úpravy zápas rôzne hrúbky obrobkov.

Pri používaní prst spoločné router bit, je nevyhnutné dodržiavať bezpečnostné pokyny a nosiť vhodný bezpečnostný výstroj.Obrobku by mal byť bezpečne upevnený, a smerovačom by mala byť presunutá spolu obrobku plynulým a kontrolovaným spôsobom na dosiahnutie čisté a presné rezy.

V súhrne, prst spoločné router bit je špecializované rezací nástroj, ktorý sa používa v drevospracujúcom vytvoriť silný a dekoratívne prst joints.By rezanie zodpovedajúce prsty na dvoch obrobkov, môžu byť úzko prepletená, vytvára bezpečné a vizuálne príťažlivé spoločné.

Multi-ozubené dizajn tohto smerovača bit funkcie viacerých rezné hrany alebo zuby usporiadané po obvode bit.Tieto zuby účinne odstrániť drevo ako router zdarma, umožňujúce efektívne odstránenie materiálu a tvarovanie.

Ak chcete využívať multi-ozubené tenon router bit, bit je zabezpečené v router s príslušnými collet veľkosť.Hĺbka rezu je upravená na základe požadovanej tenon hrúbky.Smerovač je potom vedený pozdĺž hrany obrobku, odstránenie materiálu a tvorí tenon profil.

Multi-ozubené dizajn tohto smerovača bit umožňuje plynulejšie a presnejšie rezy v porovnaní s jedno-ozubené bitov.To pomáha redukovať vibrácie a zaručuje čistejšie hrany na tenon, čo má za následok lepšie-montáž spoločné.

Pri použití multi-ozubené tenon router bit, je dôležité dodržiavať bezpečnostné pokyny.To zahŕňa nosenie vhodný bezpečnostný výstroj, ako napríklad ochranné okuliare a ochranu sluchu.Odporúča sa tiež na upevnenie obrobku pomocou svorky alebo vise na zabezpečenie stability počas smerovanie procesu.

Multi-ozubené tenon router bitov, ktoré sú k dispozícii v rôznych veľkostiach na uplatnenie rôznych tenon rozmery a projektov, spracovanie dreva.Bežne sa používajú na výrobu nábytku, skriniek, a iné tesárstvo aplikácie, ktoré vyžadujú silné a spoľahlivé stolárstva.

Celkovo multi-ozubené tenon router bit je univerzálny nástroj, ktorý umožňuje woodworkers vytvoriť presné a pevné tenon spoje pre svoje projekty.

Návrh na RPM (Otáčok Za Minútu)

Rezanie Priemer alebo Rezná Dĺžka 80 mm, Max 10000 ot. / MIN., Max 2000 Zdroj ot / MIN;

Stroj RPM (Otáčok Za Minútu)

Zastrihávač: 10000~30000 ot / MIN;

Elektrické Router: 9000 ot / MIN (Prvý Prevodový), 12000 ot. / MIN (Druhý Výstroj), 15000 ot. / MIN (Tretí Prevodový), 19000 MIN (Štvrtý Výstroj), 23000 RPM (Fifth Gear);

Vertikálne Router: 12000 ot. / MIN. (Nízka Rýchlosť), 24000 ot. / MIN. (High Speed);

Automatizované Rezbárstvo Stroj: 18000 ot. / MIN. (Frekvencia);

Záruka

Doživotná záruka proti chýb vo vyhotovení & materiálu.

FAQ

Prepravné Podmienky:

1) tovar bude dodaný do 1 až 3 pracovných dní.Venovať pozornosť prosím, sme nemôže niesť zodpovednosť za žiadne colné odkladu alebo dane.

2) Prosím, povedzte mi, vašu aktuálnu adresu po vaša platba v priebehu 1 až 2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3) Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda.Za normálnych okolností trvá 20~50 pracovných dní príchodu Poštou registrované Air Mail, a trvá 3~10 pracovných dní Express.

4) Väčšina sledovacie číslo, môžete sledovať v www.17track.net.

5) Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Ak nechcete prijímať položky do 30 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

sku: w114483

Materiál Telesa 45# Uhlíkovej Ocele
Flauta Materiál YG6 Karbidu Ocele
Pre Použitie Na Všetky zloženie materiálov, plywoods, tvrdého dreva, a mäkké drevá
Číslo Modelu Drevospracujúci Router Bit
Druh Koniec Mlyn, Prst Spoločné Bit
Stopkových Rovno Ramienka
Materiál Volfrám Kobaltové Zliatiny
Celková Dĺžka 95 mm
Povlak SprayPainting
Rezná Dĺžka 36 mm
Pôvod Kontinentálna Čína
Priemer Drieku 12 mm
Názov Značky CONQROC
Priemer 46 mm

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…