12PCS Dual-Tip Značku Perá Nastaviť pre Projektantov Kalendáre, Časopisy urob si sám Scrapbooking

0 Hodnotenia
€2.86 €3.87

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

úplne nové a vysokej kvality

MAGICKÉ MARKER PERO.Balenie 12 ks dual-skončil fluorescenčná značka perá.Sa stane, keď sa farebné pero nib je rozmazané s bielou tip.pre IDEÁLNY pre farebné označenie pre hlavné body, farbenie, podčiarknutie, berúc na vedomie, atď.

12 SVETLÉ FARBY. 12 ultra-živé farby.Dlho-trvajúce, hladké písanie, nepremokavé, č rozmazaniu a č vyblednutiu.2-v-1 markerov všetky skladovanie v jasnej pre prípad, kompaktný a portbale, správnej veľkosti pre svoj školský batoh, batoh, atď.

MULTI-ÚČEL ZVÝRAZŇOVAČOV.Schne veľmi rýchlo a bez náteru na všetkých po niekoľkých sekúnd.Veľmi obľúbené medzi deťmi, študentov, učiteľov, kancelárie úradníci, atď.Skvelé pre výtvarné umenie, dizajn výrobku, kreslenie, maľovanky, crafting, čmáral, vody, farebné ilustrácie, písanie, poznámky pričom, skicovanie, atď.

PREMIUM, PRENOSNÉ A TRVANLIVÉ.Vysoká kvalita , vlákniny pero nib.Non-jedovaté, bez zápachu, kyseliny, zdarma, a k životnému prostrediu.Na vodnej báze je chemicky stabilné a odolné voči blednutiu.Hladké písanie a rýchlo schne.Bez prietoku vydaní alebo preskočenie.

pre KREATÍVNE DARČEKOVÁ SADA.Nádherný darček pre chlapcov, dievčatá na narodeniny, Vianoce, Nový Rok party, Deň Detí, atď.pre IDEÁLNY pre domáce, školské papier, umelecké remeslá, maľovanky, cardstocks, sketchpads, DIY scrapbooking, , projektanti, časopisy, kalendáre a ďalšie.Poznámka:

Malé časti, ktoré nie pre deti do 3 rokov.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Množstvo: 12 Ks

Pero Dĺžka: Cca. 14.5 cm/5.71 v

Obaly pre Prípad Veľkosť: 12.7x14.8 cm/5x5.83in

Hmotnosť: Cca. 250g

Balenie Obsahuje:

1 Balenie Dual-tip Sada Zvýrazňovačov

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

sku: w11568

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…