Halloween Okno Obopína Samolepiace Strašidelné Nálepky Na Okná Podlahové A Stenové Dekorácie Teroru Obtlačky Indoor/Vonkajšie

0 Hodnotenia
€27.16 €54.33

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zdobiť vaše Halloween party s týmito strašidelný, realistické Krvavé Handprint Nálepky.Ideálny pre zrkadlá a nie spadnúť, keď prší.Peel off podkladového papiera a umiestniť ich kamkoľvek, kde chcete vytvoriť strašidelné atmosféru.

Špecifikácia:

Názov: Halloween Okno Obopína

Materiál: PVC

Množstvo: 1pcs

Veľkosť: (cca.)55*34 cm/21.65*13.39 palcov

Hmotnosť (cca.)0.056 kg

Balenie Zoznam:

Halloween Okno Obopína*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahko Aplikovať a Odstrániť: Vyrobené z PVC materiálu, tieto Halloween okno obopína dodržiavať ploché vystúpení statickej elektriny, čo znamená, že sú šetrné k životnému prostrediu a vodotesný.Nemusíte sa starať o ich pádu, keď prší.

2.Strašidelné Halloween Dekor: Pozdvihnúť Halloween, dekor s našimi strašidelné a unikátne Halloween Okno Lipne.Hrajú žiarivé farby a tajomnými vzory, vrátane ghostess, strašidelné krvi handprint, a ďalšie.Vyberte si z rôznych štýlov pre skutočne prenasleduje displej.

3.Široké Spektrum Aplikácií: Pozdvihnúť Halloween, dekor hra s našimi okno lipne, ktoré môžu byť použité na rôzne vystúpenia, ako auto, okná, steny, zrkadlá, a podlahy.Ľahko odstrániť a premiestniť, tieto strašidelné zdobením sa pridať slávnostný nádych do vášho domova bez zanechania akýchkoľvek doľava.

4.Jednoduché Použitie: Pridať dotyk hrôzu na windows s našimi Halloween Okno Záleží!Držať ho do požadovanej pozície, lúpať podkladového papiera, a máte hotovo.Žiadne poškodenie, nástroje, alebo lepidla, potrebné pre bezproblémové dekorácie.

5.Zlepšiť Atmosféru Halloween: Premeniť váš windows do strašidelné predviesť s týmito Halloween okno lipne.Ideálne pre hranie rolí strany, domáce strany, školské učebne a Halloween strany.Rýchlo a ľahko aplikovať a odstrániť.

sku: w128824

Pôvod Kontinentálna Čína
Elektronické No
Príležitosti Eid al-Fitr
Materiál BAVLNA

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…