12.5 cm mini Drevené baletu luskáčik Vianočné baletu luskáčik Vojak Figúrka Stôl Dekorácie, Ozdoby Pre Domáce Vianočné 4 Ks

0 Hodnotenia
€6.24 €9.31

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1.High-Grade Materiál Excelentnosti: Pridať dotyk sladkosti na vaše Vianoce s týmto odolný a pohľadný drevo materiál vojak baletu luskáčik.Je vytvorený s vynikajúcou detaily a žiarivé farby, takže je ideálny doplnok do vášho slávnostné dekorácie.

2.Živé Rad: Pridať nejakú sladkosť do vášho obývacej izby s týmito pestré a živé dekorácie, že funkcia 4 candy zber ozdoby a rôzne znaky.

3.Široké Spektrum Použitia: smrekových vaše vonkajšie priestory s týmto univerzálny vojak baletu luskáčik Vianočný dekor, ideálny pre ženy, použitie, na terasu, verandu, balkón, vchodové dvere, na dvore, trávnik, alebo na záhrade.

4.Výborný Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto vojak baletu luskáčik Vianočná výzdoba.Jeho žiarivé farby a detailný návrh, aby to ideálny doplnok do vášho Vďakyvzdania, Vianoce, či narodeninové oslavy.

5.Slávnostné Fandiť Booster: Náš vojak baletu luskáčik Vianočný dekor je špeciálne navrhnutý pre letné obdobie, infusing svoj domov s teplo a radosť.Je to ideálny doplnok do vášho slávnostnú výzdobu a premýšľavý darček pre vašu rodinu a priateľov.

Premeniť váš domov do wonderland s našimi baletu luskáčik Vianočné Ozdoby.Tieto špeciálne navrhnutý tak, dekorácie pridať dotyk sladkosti na vaše Vianočné, s ich pestré a živé funkcie.Dokonale hodí na deň Vďakyvzdania a Vianoce, tieto dekorácie sú široko používané oživiť všetky domácnosti v priebehu prázdnin.

Vlastnosti:

Názov Produktu: Baletu Luskáčik Vojak

Veľkosť: 12,5 cm

Materiál: drevo

Zoznam Produktov

Baletu Luskáčik Vojak Figúrka*4

sku: w131611

Číslo Modelu Baletu Luskáčik Vojak
Príležitosti Eid al-Fitr
Pôvod Kontinentálna Čína
Elektronické No
Materiál BAVLNA

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…