Drevená Dedina Adventný Kalendár Betlehemom Časovač Dekorácie Prenosné Vianočný Adventný Kalendár Dom Na Vianočný Darček

0 Hodnotenia
€15.91 €22.73

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Je dôležité, aby tento rozkošný Drevené Adventný Kalendár Dekorácie pre dovolenku zdobenie.Má očíslované zásuvky, ktoré sú ideálne pre domáce a sú pevné.Deti sa môžu tešiť objavovanie prekvapení, keď sa otvoria zásuviek.Tento krásny adventný kalendár prinesie dovolenku radosť do vášho domova!

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Napájanie režim: gombíková batéria napájací zdroj

Typ batérie: 2 x CR2032 (batéria nie je súčasťou balenia)

Veľkosť: Cca. 34.5 x 30.5 cm/ 13.6 x 12 cm

Balenie Zoznam:

1* Drevené Adventný Kalendár Dekorácie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dobré pre Strán: Pozdvihnutie vášho domova s našimi Drevená Dedina Adventný Kalendár - tlačidlo napájané batériou dielo s LED osvetlenie, ideálne pre Vianočné večierky a oslavy.

2.Nastaviť Vianočnú Atmosféru: Pomocou tejto drevenej dediny adventný kalendár, vám môže priniesť radosť z Vianoc do vášho domu.Otvorte očíslované zásuvky odhaliť nádherné scenérie, ako sa vám odpočítavať na veľký deň.

3.Opakovane Materiál: Tento báze dreva advent calendar je spoľahlivé a nebude ľahko preklopiť alebo klesať.Je to recyklovateľný a ideálna dovolenka dekor, maľované krásne vzory.

4.Kuriózne Hračky pre Deti: S naše Drevené Dediny Adventný Kalendár, aby vaše dieťa sezóne ešte viac špeciálne!Nechajte ich vychutnať zábavu odhaľovať denne prekvapenie, z cukrovinky na malé darčeky, a zároveň vytvoria slávnostnú atmosféru.

5.Rozšírené Prijatie: Drevená Dedina Adventný Kalendár bude záujem pridať do decembra.Vzhľadom na jeho delikátna vzhľad, je ideálny pre spálne použitie, prázdninový dekor, a dať ako darček pre blízkych.

sku: w133074

Číslo Modelu Betlehemom Časovač Dekorácie
Príležitosti Eid al-Fitr
Pôvod Kontinentálna Čína
Elektronické No
Materiál BAVLNA

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…