Vianočné Drevené Adventných Kalendárov Vianočné Dreveným Betlehemom Kalendár Dekorácie Dreveným Betlehemom Adventný Kalendár

0 Hodnotenia
€16.68 €43.90

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Musí mať pre dovolenku dekor je to krásne Drevené Adventný Kalendár Dekorácie.Má očíslované zásuvky, ktoré nebude drop alebo zlomiť, takže je ideálny pre použitie doma.Deti sa môžu tešiť objavovanie prekvapení tým, otvorenie zásuvky.S pomocou tejto krásny adventný kalendár, šíriť nejakú dovolenku radosť po celej domácnosti!

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Napájanie režim: gombíková batéria napájací zdroj

Typ batérie: 2 x CR2032 (batéria nie je súčasťou balenia)

Veľkosť: Cca. 34.5 x 30.5 cm/ 13.6 x 12 cm

Balenie Zoznam:

1* Drevené Adventný Kalendár Dekorácie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dobré pre Strán: Pozdvihnutie vášho domova s našimi Drevená Dedina Adventný Kalendár - tlačidlo napájané batériou dielo s LED osvetlenie, ideálne pre Vianočné večierky a oslavy.

2.Nastaviť Vianočnú Atmosféru: Pomocou tejto drevenej dediny adventný kalendár, vám môže priniesť radosť z Vianoc do vášho domu.Otvorte očíslované zásuvky odhaliť nádherné scenérie, ako sa vám odpočítavať na veľký deň.

3.Dlho Slúži Života: S robustný podstavec vyrobený z dreva, tento adventný kalendár je spoľahlivé a nebude ľahko spadnúť alebo preklopiť.Maľované s krásnymi vzormi, je to opakovane a dokonalú dovolenku dekor.

4.Kuriózne Hračky pre Deti: S naše Drevené Dediny Adventný Kalendár, aby vaše dieťa sezóne ešte viac špeciálne!Nechajte ich vychutnať zábavu odhaľovať denne prekvapenie, z cukrovinky na malé darčeky, a zároveň vytvoria slávnostnú atmosféru.

5.Rozsiahle Aplikácie: Prinášajú vzrušenie do decembra s Drevenou Obce Adventný Kalendár.Jeho delikátna dizajn je ideálny pre dovolenku dekorácie, spálňa použitie a pre gifting priateľmi a rodinou.

sku: w137123

Číslo Modelu Betlehemom Časovač Dekorácie
Príležitosti Eid al-Fitr
Pôvod Kontinentálna Čína
Elektronické No
Materiál BAVLNA

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…