Nový Nabíjací Dock pre Nintendo Prepínač & Prepínač Oled Model Joycons pre Prepínanie Radosť Con Radič Nabíjací Stojan Stanice Držiteľ

0 Hodnotenia
€86.50 €144.17

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

1.Nintendo Prepínač & OLED Model Joycons Nabíjací Dok: Táto nabíjačka je zhodné s pôvodným Prepínač Dock na nabíjanie Radosť, kon.To možno nabíjať 1-4 radiče v rovnakom čase, ktorý vám pomôže ušetriť čas a zvýšiť efektivitu.

2. Jednoduché použitie: Stačí pripojiť nabíjačku na pôvodný konzoly základňu pre príkon, potom pripojte Spínač Joycons do nabíjacej stanice.POZNÁMKA: Žiadne ďalšie vodičov nevyžaduje.To má USB konektor zabudovaný do boku, ktoré sa jednoducho zapojí do Prepínač je dock pre výkon.Integrovaný dizajn, jednoduché a nezaberá priestor.

3. Bezpečnosť ochrana: joycon nabíjačka má zabudovanú ochranu čip, ktorý má ideálny preplatok, prepätiu, nadprúdu a nadprúdovou ochranou funkcie, takže je bezpečnejšie a spoľahlivejšie.Nízka pohotovostná spotreba elektrickej energie, úspory energie a ochrany životného prostredia.

4. LED indikátor: Radosť Con má nezávislý LED indikátor, a stav nabíjania je jasné na prvý pohľad.Vložte Joycon do každého otvoru, príslušný indikátor ikony sa zmení na červenú, keď sa nabíja, a príslušný indikátor ikony sa zmení na modré, keď je plne nabitá/v pohotovostnom režime.

5. Udržať Joycons Organizované: Táto nabíjačka stojan drží Joycons organizované bez zaberajú veľa miesta.Nabíjacej stanice je taký veľký displej pre Nintendo Prepínač Joycon!Toto je ideálny darček pre Nintendo Prepínanie hráčov.

sku: w1472

Pôvod Kontinentálna Čína
Kompatibilné Nintendo Model NINTENDO PREPÍNAČ, Nintendo Prepínač OLED
Kompatibilné Značka/Model Nintendo
Názov Značky ZUIDID

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…