25 L Unisex Vodotesné Suché Skladacia Taška Plávanie Batoh Batoh Športová Taška pre Kempovanie Člnkovanie, Surfovanie Pláže

0 Hodnotenia
€6.00 €13.32

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Spojené Štáty zákazníkov pozornosť:

Keď vyberiete možnosť "Loď Zo Spojených Štátov", tieto adresy nebudú poskytovať dodacej služby: Havaj, Aljaška, Puerto Rico, Guam, APO, DPO, francúzskej polynézie, atď.Odporúčame, aby ste sa zvoliť "Loď Z Číny".Ďakujeme, že ste!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España" el servicio de entrega no está disponible sk los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde Číne". Ḃ Gracias! ! !Spa cí kupujúci pozornosť:

ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč prosím, vyberte si Kúpele cí skladu.

Psč sa začína 51 /52/ 07 /35 /38.

Zámorské sklady nemôže byť dodaný.

Inak sa nám pošlite objednávku z Číny skladu.

Unisex Rolka Najvyššie Uzavretie Suché Batoh Multifunkčné Zhora Ramenný Popruh Odolnosť proti Opotrebeniu pre Kempovanie Člnkovanie, Surfovanie Pláže

Funkcia:

1.Univerzálna a Nepremokavá: Naše vodotesné suché taška nie je len nepremokavé, ale je vhodný aj pre aktivity ako plávanie, turistika, cestovanie a outdoor.Nepremokavé suché taška presahuje funkcie typické vodotesný vak, takže je všestranný spoločník pre rôzne dobrodružstvá.

2.Odolný a vodovzdorný Materiál: Vyrobené s kvalitnej PVC sieťovina, naše plávanie batoh funkcie hrubé a trvanlivé textúra s vynikajúcou odolnosťou proti oderu.Nepremokavé tkaniny účinne zabraňuje špliechajúcej vode, zabezpečiť svoje veci zostať v suchu dokonca aj vo vlhkých podmienkach.Roll-najvyššie uzavretie poskytuje ďalšiu vrstvu ochrany proti dažďovej vody infiltráciou.

3.Na tlmenie nárazov Ramenné Popruhy: na Rozdiel od tradičných tenké a suché ramenné popruhy, náš rolka najvyššie uzavretie suché batoh je vybavený pohodlnými a tlmenie nárazov popruhy.Tieto pásy poskytujú vynikajúce tlmiace účinky, chráni vaše ruky a ramená počas dobrodružných aktivít, ako je prúd sledovanie.

4.Priestranné a Organizované Skladovanie: Naše rolka najvyššie uzavretie suché batoh ponúka dostatok úložného priestoru pre umiestnenie všetkých vašich essentials.Viacero priehradok a vreciek zabezpečiť efektívnu organizáciu, ktorá vám umožní prehľadne usporiadať veci pre ľahký prístup.Rozlúčiť sa preplnená tašky a vychutnajte si pohodlie organizované skladovanie.

5.Nastaviteľné a Priedušný Chrbát Dizajn: nastaviteľný zadný dizajn našich suché kanoe taška vám umožní nájsť ideálnu polohu pre vaše telo, tvar a veľkosť.Priedušná zadný panel zlepšuje vetranie, zníženie akumulácie potu a zvyšuje pohodlie pri dlhodobom nosenie.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ: Batoh

Funkcia: Nepremokavé

Materiál: PVC

Kapacita: 25 l

Oddelenie Meno: Unisex

Veľkosť produktu: 460mm/18.11 v X 320 mm/12.6 X 160mm/6.3 v

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Vodotesný Vak

sku: w153483

Pôvod Kontinentálna Čína
CN Guangdong
Materiál PVC
Cestovné Tašky Cestovné Tašky
Lezenie tlmivka taška Fitness Bag
tašky pre mužov Fitness Bag
Kapacita 25 L
Basketbal Taška Camping Batoh
vodotesný vak Nepremokavé Suché Taška
double bag Člnkovanie pack
Názov Značky APWIKOGER
Batoh camping dámske športové batoh
Funkcia nepremokavé
Športová taška muž tote bag
Cestovné Športová Taška Plávanie batoh
Druh Batoh
Oddelenie Meno Unisex

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…