Keramický povrch, Sprej Vysoký Lesk Lesk Nepremokavé Nano Tekuté Sklo Farba Agent Auta Anti-Scratch Proti hubám Starostlivosť o Vozidlo & Príliš

0 Hodnotenia
€9.97 €19.95

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1.Zabrániť Blednutiu: Starostlivo vyvinuté Auto Povlak Čistiaci Sprej nielen zabraňuje vyblednutiu a predlžuje životnosť vášho auta farby, ale tiež poskytuje priehľadný ochranný film.

2.Viacnásobné Použitie: Skúsenosti našich advanced Auto Povlak Čistiaci Sprej, ktorý výrazne šetrí kovy, dôkladne čistí sklo, odborne vedie kolesá, a má viacnásobné využitie pre vaše milované auto.

3.Silný Vode Odolnosť: Prevencia: Skúsenosti výnimočných nepremokavé výkon, ako naše Auto Povlak Čistiaci Sprej odoláva nielen sticky pôdy a mastnoty, ale tiež zaručuje dlhú životnosť, špine-odolný prekážku pre vaše auto.

4.Bez námahy Lesk v Minútach: Skúsenosti pohodlie naše Auto Povlak Čistiaci Sprej ako to rýchlo preniká a výťahy nečistoty bez oplachovania alebo leštenie potrebné, jednoducho nastriekajte a utrite bez námahy preč špinu.

5.Ušetrite Čas: Skúsenosti efektívneho čistenia, ktorý šetrí energiu a čas, bez frontu, vďaka tejto silný, nezávislý auto povlak čistiaci sprej.

Popis:

Objavte naše efektívne Auto Povlak Čistiaci Sprej!Rozšírené s priehľadný ochranný film a ochrany kovov pre dlhé-trvalé výsledky.

Skúsenosti vode a špine-odolný sprej na čistenie pre nevinná lesk v žiadnom okamihu!

Funkcie:

Veľkosť: 8*8*30 cm/3.14*3.14*11.81 palcov

Kapacita: 500 ml/16.9 oz

Balenie Zoznam:

Car Wash Čistiaci Prostriedok*1

sku: w1563

Položka Výška 30cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Objem 500 ml/16.9 oz
Názov Modelu Auto Povlak Sprej
Špeciálne Funkcie Keramický Povrch
Položka Dĺžka 8cm
Položka Druh Farba Ochranné Fólie
Názov Značky vvcesidot
Položka Šírka 8cm
Položka Hmotnosť 500cm

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…