10Pcs Otočné Uzávery s D Krúžky ozdobná šnúrka na uniforme závesných Hákov Keychain Klip Háčik Kovový Lobster Pazúr, Svorky na Tlačidlo Krúžky Crafting Šitie

0 Hodnotenia
€5.02 €6.28

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

10Pcs Otočné Uzávery s D Krúžky ozdobná šnúrka na uniforme závesných Hákov Keychain Klip Háčik Kovový Lobster Pazúr, Svorky na Tlačidlo Krúžky Crafting Šitie

S otočná D krúžky: lobster pazúr spona je jednoduché použitie, otočné pracky flexibilitu o 360 stupňov, môžete ho otáčať nimi v ľubovoľnom smere, nemusíte sa obávať rušenia problémy spôsobené tým, že točí smerom k vám, čo je vhodné pre váš každodenný život.

Pevné a štruktúru firmy: naša ozdobná šnúrka na uniforme snap háčiky sú vyrobené z kvalitného kovového materiálu, robustná konštrukcia umožňuje ich nie je ľahké zlomiť, každý spona otvára a zatvára ľahko, farba môže byť udržiavaná na dlhú dobu, aby vám slúžili dlhé obdobie.

Univerzálne aplikácie: tieto prívesok na klip háčiky s D krúžky môžu byť široko aplikované na pripevnenie k batohu, kabelke, kabelka, náramok, náhrdelník, peňaženky, obojky, anklet, sveter reťazca a viac, stačí použiť svoju fantáziu a skúste vytvoriť svoje vlastné remeslá.

Praktické a funkčné dary: tieto kovový háčik spony sú novátorské a elegantný štýl, nádherné a lesklý vzhľad, môžete im poslať ako darček pre vašu rodinu alebo priateľov, ktorí chceli, aby ručné remeslá, dostanete ich lásku a chválu, a používať tento produkt vychutnať krásu ručné čas so svojimi priateľmi a rodinou.Produkt sellpoints

Eco-friendly: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, pracky sú trvanlivé a nie je ľahké hrdze.to môže byť použitý na dlhú dobu.

Vhodné pre mnohých príležitostiach: Na závesných hákov môže byť použité v mnohých príležitostiach, ako sú svadby, narodeniny, party, svadbu, promóciu, a tak ďalej.

Predávajúci odporúča: Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás kedykoľvek.my vám poskytne najlepšie služby, akonáhle je to možné. ✨NENECHAJTE si UJSŤ:10Pcs Otočné Uzávery s D Krúžky ozdobná šnúrka na uniforme závesných Hákov Keychain Klip Háčik Kovový Lobster Pazúr, Svorky na Tlačidlo Krúžky Crafting Šitie

VLASTNOSŤ VÝROBKU:✨ 1: Navštívte jay domov značky obchode nakupovať celý jay domov sortiment kliknutím na jay domov logo vyššie.Produkt používa kovového materiálu.Kovové typ náš produkt je zliatiny zinku.Spony typu náš produkt je krúžky.Výrobok je typ spony.Tvar je oválny.Náš produkt je vyrobený v cn(pôvodu).

✨ 2: technics je lode.

DÔVODOV, prečo KÚPIŤ:✨ Kovové otočné ozdobná šnúrka na uniforme modul háčik: vyrobené z inovované kovové otočné s drážkou pre dizajn,ponúka hladké a pohodlné pripojenie na kľúč a iné položky.

✨ Závesných hákov pre laná: otočný modul háčiky sú ľahko klip zapnutie a vypnutie.povrch pracka je hladký a nebude bolieť prst.

KUPUJÚCI HOVORÍ:✨ Výborný produkt.prišli veľmi dobre a na čas.

✨ Prišli rýchlejšie, než sa očakávalo, úžasný materiál a kvalita!

✨ Prišli v dobrom stave.

dodacia lehota presiahla 20 dní.plán na zvýšenie čas dodania na označené ostrovoch vo francúzskej polynézii.

odporúčam tento dodávateľ.

SÚVISIACE INFORMÁCIE:✨ Obchod lobster spona modul háčik krúžok,homár spona tlačidlo háku reťazca otočný on-line s rýchle dodanie a rýchle dodanie.

sku: w20386

Veľkosť 38*30mm
Druh Otočné Uzávery Nastaviť
Package 10pcs
Pracky Typ Klip Pracky
Použitie Tašky, pásy, Odev
Farba 7 farieb
Technics pokovovanie
Tvar oválne
Kovové Typ Zliatiny zinku
Názov Produktu keychain háčiky
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Produktu Pracky
Materiál Kov
Číslo Modelu 1517

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…