Mobilný Telefón Stáť, Držať Telefón Držiak Univerzálny Držiak Skladacia Multi-Uhol Stojan, Držiak Na Mobilný Telefón

0 Hodnotenia
€17.96 €35.93

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis Výrobku:

1. Brandnew Konštrukčné: Jedinečný dizajn robí tento stojan vynikajúce.

2. Ulra-tenké a Ľahké: Tento telefón stojan je oveľa ľahší a thiner.Môžete sotva cítiť jej existenciu po prilepení na puzdro na telefón.

3. Horizontálne a Vertikálne: Tento telefón stojan môže byť použitý pre horizontálne a vertikálne pobyt, a môže udržať váš telefón pobyt stably.

4. Hladký Povrch a Okraj: Vyrobené z výborné výrobných procesov, tenké stojan je odolný bez ostrých hrán.

Špecifikácia:

Typ: telefón stojan

Model: C11

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: o 5.9*1.8*0.06 cm / 0.19*0.05*0.001 v

Použiteľné modely: Universal

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

telefón stojan *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Ľahký a sklopný Dizajn] vyzýva Našej Mobilný Telefón Stojan je zaobchádzať s vynikajúcim ľahký a sklopný dizajn, a rohov hladké, ktorá vám umožní používať ich pohodlne.

2.【Robustný a Zabezpečené] vyzýva S pomocou nášho Telefón Krúžok Držiak, ktorý je robustný a zabezpečené, môže byť pripojený na váš smartphone, odstránenie stojana nebude rozmazať váš telefón povrchu.

3.【Non-Slip Dizajn] vyzýva môžete Si byť istí, vybrať si naše Mobilný Telefón Stojan, ktorý má silné non-slip magnetické sacie dizajn.Môžete si byť istí, kúpiť.

4.【Vhodné na Inštaláciu] vyzýva Charakterizovať ako praktické a spoľahlivé, náš Stôl Držiaka Telefónu je skvelé pohodlie nainštalovať, to nie je v rozpore s telefónom, nabíjanie, takmer v jednej rovine s telefónom prípade.

5.【Rozsiahlemu Uplatňovaniu] vyzýva Charakterizovať ako určené ako non-sklzu a praktické, našej Mobilný Telefón môže Držiteľ podporu digitálne produkty, ako sú mobilné telefóny, malé počítače tablet, a bezdrôtové slúchadlá plnenie oddelení.

sku: w204538

Nabíjačka No
Funkcie Č Funkcie
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…