Drevené List Bloky Drevené Slovo Pravopis Abeceda Bloky Sadu Multifunkčných Vzdelávacích Abc Bloky Montessori Hračky Pre Dievčatá

0 Hodnotenia
€10.80 €27.01

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zbavte sa vášho dieťaťa, tvorivosti s týmito Drevená Abeceda Bloky!Nechajte svoje malé dieťa zamerať sa na radosť z skúmanie a objavovanie, a zároveň rozvíjať základné zručnosti.Bezpečné pre deti na hranie, tieto bloky zlepšiť ich sociálne zručnosti a zároveň poskytuje hodín zábavy.Darujte učenie sa na tieto skvelé bloky, ideálne pre každú príležitosť.

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Veľkosť Produktu:

Slovo blok: (cca.)0.8*2.9 cm/0.31*1.14 palcov

Kartu: (cca.)9*9 cm/3.54*3.54 palcov

Otázka karty: (cca.)12*9 cm/4.72*3.54 palcov

Farby produktu: náhodný

Pouţiť: Vhodné pre deti od troch rokov

Funkcia: rozvíjať detí tvorivosť a schopnosť myslenia

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Balenie Zoznam:

Abeceda bloky*52

pera*2

Otázka karty*5

Karty*50

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Objavte Abecedy: Ponorte vaše dieťa vo fun-naplnené cesty skúmanie a objavovanie s naše Drevené List Bloky.Ako hrajú, oni si získať základné zručnosti, ako je rozpoznávanie písmen, pravopis slova, a zodpovedajúcej farby.Je to príjemný spôsob, ako stimulovať dieťa v jeho zvedavosť a záujem o učenie, zatiaľ čo zlepšuje aj ich ruka-oko koordináciu, zručnosť v prstoch, a pri riešení problémov schopnosti.

2.Kreatívny Rozvoj: Rozvíjať detí, kreativitu a myslenie zručnosti a zároveň posilnenie ruka-oko koordinácia a flexibilita s Drevenými List Bloky.Stavať tvary a slová, pre príjemné učenie sa zo skúseností, že tiež podporuje problém-riešenie schopnosti.

3.Bezpečné Vzdelávania: Nechajte svoje malé deti rozvíjať svoje učenie zručnosti s drevenými list bloky, ktoré nemajú žiadne špicaté hrany a sú vyrobené z odolného dreva materiálu.Tieto bloky ponúkajú zábavné a bezpečné učenie sa zo skúseností a sú ľahko čistiteľné a obchodu, ideálny pre každé dieťa je prázdno.

4.Zlepšiť motoriku: Drevené list bloky môžu pomôcť deťom spolupracovať a komunikovať s inými deťmi, ako sa postaviť slová a vety spolu.Toto môže zlepšiť ich sociálne zručnosti a upevňujú priateľstvá.

5.Skvelé pre Darček: Nechajte vaše dieťa objavovať radosť z čítania a písania týchto Drevených List Bloky, perfektný darček veľkonočné, ideálne pre narodeniny a Vianoce.Deti budú milovať hláskovania slov.

sku: w3513

Číslo Modelu Drevené Bloky List
Upozornenie Prosím nemajú jesť
Pôvod Kontinentálna Čína
Čiarový kód No
Odporúčame Veku 4-6y
Materiál Drevo

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…