Digitálne Elektronické Zámok, Lntelligent Dvere Zámok, Jednoduchá Inštalácia, Auto Zámok, S Deadbolt Dreva Dvere Zámok Nastaviť

0 Hodnotenia
€549.37

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Digital Door Lock]: Tento zámok klávesnice ponúka 10 prístupové kódy + 2 náhradné kľúče.Pevné zablokovanie valca a poistné čipu chrániť pomocou anti-hack zabezpečenia, takže nebudete musieť starať o porušení.

[Anti-Peeping heslo]: nebojte sa, ak vás niekto sleduje, zadajte váš kód.Jednoducho pridať extra číslic pred alebo po vašom kód a EIYSIE smart zámky na vchodových dverách sa ešte odomknúť.

[Elektronické zámky Dverí]: Funkcie automatické dvere zámok, ktorý môže byť nastavený na zámku v 10-999 sekúnd.Podsvietený fyzickej klávesnice môžete stále používa bežne v tme.

[Bezpečnosť a Odolnosť Západka]: Poskytuje spoľahlivý domáci ochranu s jeho robustný Zliatiny Zinku zliatiny konštrukcie, odolnosť, indikátor slabej batérie a pevné zablokovanie valca.Elektronické zámky dverí tiež obsahuje pokročilé false heslo, odblokovať, aby sa zabránilo nepozerať a ochranu súkromia technológií, ktoré robia smart lock nepreniknuteľný, ochrany osobných údajov pre váš dom, poskytuje vyšší stupeň bezpečnosti.

[Jednoduchá Inštalácia]: Môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút s len skrutkovač a je vhodný pre mužov a ženy.Naše západka smart lock je vhodná len pre 14.96-18.89 v (38-48 mm) dverové otvory.

sku: w3604

Spôsoby, Ako Odomknúť Mechanické Kľúče, Heslo
Doorknob Funcition Kľúč A Klávesnice
Uchytenie Dverí Hrúbka 38-48 MM
Prevedenie Typ Leštené
Rukoväť Smerom Smer Reverzibilné
Vhodný Typ Dverí Drevené Dvere, Stainless Stell Dvere, Oceľové Dvere
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu WJ S110M

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…