Drevené Rastlín Stojan pre Flower Pot Črepníkové Držiteľ Krytý Vonkajší Kolo Podporuje Stojan pre Kvetináč Ploche Zdvihol Skladovanie Zásobník

0 Hodnotenia
€6.92 €8.76

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Špecifikácie:

Materiál: drevo

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: 20 cm/25 cm/30 cm

Funkcie:

【Materiál] vyzýva Vyrobené z kvalitného prírodného borovicového dreva, silnú, non-sklzu, nepremokavé, môžu byť použité na mnoho rokov.Môže byť umiestnený na vnútorné a vonkajšie rohy ako zobrazenie stojan na hrnce a rastlín.

【Klasický Dizajn] vyzýva Tento dekoratívne rastliny displej stolica je retro kolo mini-drevené stolice, ktoré môžu byť umiestnené na vrchole iné, alebo používané samostatne ako potrebné.

【Multifunkčný Displej Stand] vyzýva rastlín displeja, stojan môže byť použitý aj ako stojan pre esenciálny olej výustiek, displej, stojan na vázy a iné dekorácie.Mini-size je ideálny pre stolné dekorácie, ako sú uvedení vašej succulents, akvárium alebo iné malé umelecké diela.

【Použitie scény] vyzýva Vhodný pre rôzne scény, môže byť skombinované s rôzne rastliny a kvety.Drevený stojan je vhodný pre všetky druhy záhradnícke činnosti, ako sú vnútorné a vonkajšie, terasa, domov záhrada, balkón a okno dekorácie.

【Skvelé Darčeky] vyzýva Našom závode, stojany sú skvelé darčeky pre novomanželov, nových susedov, Vianoce, deň Vďakyvzdania, kolaudačné párty.

Package Zahrnuté:

1x Drevený Rastlín Stolice

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie

sku: w39686

Klasifikácia Non-skladací Stojan
Veľkosť M
Č. z Stupne Jeden
Číslo Modelu drevené rastlín stojan
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Inštalácie Typ Podlahy
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Materiál Drevo
Použitie Kvetináč
Platné priestor Obývacia Izba

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…