Skladovanie Blokovanie Internetových Medzi Dvoma Automobilov Seat Pribrala Polyesterové Vlákna Materiálu So Silným Flexibilitu Väčšinou Kompatibilné

0 Hodnotenia
€6.09 €9.37

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

1. EXTRA SKLADOVANIE: Auto Čisté Vrecku, Kabelke Držiteľ úplne pokrýva priestor medzi predné dve sedadlá a urobiť im vaše extra skladovanie.To môže úsek ideálna veľkosť na základe rôznych dimenziách medzi vodičom a sedadlá pre cestujúcich z rôznych modelov áut.

2. PET BARIÉRU: Prijaté pribrala polyesterových vlákien s silné flexibilitu, slúži zároveň ako špeciálny bariéru, ktorá zabraňuje naughty spoločenských zvierat na zadnom sedadle z narušený denný jednotky.

3. BEZPEČNEJ JAZDY: Čistý Vrecku, Kabelke Držiteľ pomáha znížiť rozptyľovať jazdy a umožňuje jednoduchý prístup k vašej kabelke obsah bez toho aby si vaše oči z cesty.To eliminuje potrebu nevhodné kabelku umiestnenie na vaše osobné nohy.

4. JEDNODUCHÁ inštalácia: INŠTALÁCIA tejto kabelke držiaku je veľmi jednoduchý, žiadne vŕtanie alebo nálepky požadované, jednoduché a jednoduchá inštalácia trvá menej ako minútu, s dosť dlho, nastaviteľné 2 vrchný a 1 spodný elastický lano prikryté konzoly opierkou box.

5. KOMPATIBILITA: Prevažne kompatibilný s lakťová opierka vpredu otvor okno, niektoré auto konzoly sa nezmestia na túto položku, ako napríklad Bočné Otvorené Opierkou Box, Č Opierkou Okno, Dvojité Otvorené Opierkou Box, Športové Opierkou Box.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Oxford handričkou + oka

Veľkosť: ako obrázok zobraziť

sku: w41145

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Textílie
Druh Skladovanie Tašky

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…