31306795083 BBmart Auto Diely 1 ks Predné tlmiče Vzpery Mount Pre BMW F10 F18

0 Hodnotenia
€82.63

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pred objednávke, prosím, starostlivo skontrolujte, či produkt, ktorý potrebujete kúpiť, je správne, Ak neviete, či produkt je vhodný pre vaše auto, môžete zaslať VIN číslo vášho auta na zákaznícky servis pre kontrolu.

1.Ako náš dobrý kupujúceho, prajem nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí našej vysokej kvality produktov.Vždy máme zľavu na druhej kúpiť zákazníkov, ktorí nám pozitívne .

2.Neváhajte a napíšte nám, ak akékoľvek otázky budeme odpovedať v 12 hodín.Neotvárajte spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu ľahko , verte nám a pošlite nám e-mail priamo , všetky problémy môžu byť vyriešené.

3.Prosím, kontaktujte nás e-mailom do 30 dní, ak potrebujete vrátiť.

4.Návrat položka musí byť v pôvodnom stave.

5.Kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky v omyle ,kupujúci je potrebné, aby si mohli dovoliť návrate lodné náklady .

Nájdete premium Skutočné OE (Original Equipment) náhradné auto diely na skvelé pricesfrom BBmart.Tieto sú rovnaké diely vaše auto opustili továreň s, vyrobené podľa značky, ktoré poskytujeme častí na výrobcu vozidla.

Funkcie: OE nosenie, funkcia a kvalita za skvelú cenu

Keď potrebujete opraviť svoj viehcle, môžete bitka dopravy a stáť v rade na auto častí reťazca obchod, len preto, aby povedal, že to, čo potrebujete je na sklade a musí sa objednať.Majú časti, môžete si byť istí, že kvalita?Páči sa vám rozpoznať meno na poli?A ako viete, že ste získali najlepšiu cenu?

BBmart je Čínsky renomovaného výrobcu vysoko kvalitných automobilových dielov, ktoré spĺňajú požiadavky aj tých najprísnejších noriem.Značka sa pýši rozsiahlu radu top-grade náhradné diely, ktoré poskytujú bezproblémový, dlhotrvajúci výkon.Medzi produkty, ktoré firma ponúka sú vzduchové filtre, brzdové strmene, spojky súpravy, riadenie, stojany na bicykle, katalyzátory, vodné čerpadlá, ako aj svetlomety, zadné svetlá a oveľa viac.Spoločnosť vyrába všetky svoje produkty pomocou sturdiest materiály a najmodernejšie technológie, aby mohli náskok pred ostatnými a zabezpečiť úplnú spokojnosť zákazníka.

Obmedzená Záruka

BBmart zaručuje všetky výrobky, ktoré sú (s výnimkou aktualizácie a výkon časti) proti vady materiálu a spracovania za normálnej a služby za obdobie 12months/24,000 km (podľa toho, ktorá situácia nastane skôr), alebo vyjadrené záruka výrobcu, podľa toho, ktorá hodnota je vyššia.BBmart nevyrába akýchkoľvek výrobkov, a preto sa nemôže a neručí za ich výkon, funkcie, alebo non-porušenie práv tretích strán.BBmart prejde na vás žiadne záruky výrobcu v rozsahu povolenom, a vynaloží primerané úsilie na prezentáciu a spracovanie akýchkoľvek nárokov voči výrobcovi, za ako záručný list.

Záruka sa nevzťahuje na opotrebenie položky, alebo ich časti, ktoré sa stali chybný v dôsledku neodbornej montáže, demontáže, opravy alebo diagnóza, nedbanlivosti, nešetrné zaobchádzanie, zmene, úprave, alebo nedostatočná údržba, povodní, nehôd alebo požiaru.Táto záruka sa stane neplatné, ak sa výrobok predáva, alebo nainštalovaný je poškodený následkom vozidla použiť v konkurenčnom alebo off-road jazdy.BBmart sa nevzťahuje na pracovné náklady na odstránenie alebo škody vyplývajúce z omeškania alebo straty z používania služby alebo opravu za náhodné alebo následné škody vyplývajúce z chybného výrobku.

sku: w4120

OEM Č. 31306795083
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Top Gumy

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…