4Pcs Pneumatík Ventil Spp Odolné Pneumatiky Kryty Na Auto Vzduchu Ventilom Čiapky S Trik Pre Motocykle, Bicykle Elektrické Vozidlá

0 Hodnotenia
€79.09 €158.18

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Upgrade vzhľad vášho bicykla s našimi roztomilý vretena ventilu čiapky.Tesniaci krúžok zabezpečuje č vzduchu úniku, a povrch materiálu z nich robí odolné.Oni jednoducho skrutku do akéhokoľvek štandardného vretena ventilu, takže inštalácia hračkou.Ideálny pre všetky cyklistické nadšencov hľadá pridať dotyk štýlu.

Špecifikácia:

Materiál: medené jadro

Veľkosť: 18*16/0.7*0.6 v

Zoznam Produktov:

auto pneu ventil čiapky x4

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zabrániť Flat Pneumatiky: chráni vaše pneumatiky proti rovinnosti s týmito ventil čiapky.Na prachotesný kryt drží ventilu čisté, zatiaľ čo tesniaci krúžok udržiava stabilnú tlaku v pneumatikách, zabezpečenie dlhú životnosť a bezproblémovú jazdy.

2.Odolný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu, tieto auta pneumatiky ventil čiapky sú dlho-trvajúce, povrch, a žiadne deformácie.Môžu chrániť vaše pneumatiky ventily od prachu, nečistôt, a erózie.

3.Jednoduchá obsluha: Tieto auta pneumatiky ventil čiapky majú závitové dizajn, ktorý skrutky do vretena ventilu, takže inštalácia a odstránenie vietor.Pohodlné a jednoduché na prevádzku dizajn znamená, bezproblémové aktualizácie na vašom tlaku v pneumatikách, zabezpečenie vašej bezpečnosti na ceste.

4.Trik pre Vašu Jazdu: Aby hlavy sklopné s tieto roztomilé a jedinečné auto, pneumatiky ventil čiapky, s prirodzeným zobrazením cartoon zvieracie vzory.Nielen oni pridať dotyk estetickú krásu a osobnosť vašom vozidle, ale tiež chrániť váš ventily z nečistoty a špinu.

5.Široké Použitie: Tieto automobilový ventil čiapky funkciu univerzálny fit dizajn a možno nainštalovať alebo vymeniť rýchlo a bez námahy, bez náradia potrebné.Vhodný pre väčšinu typov vozidiel, ako motocykle, nákladné automobily, bicykle a elektrické vozidlá.

sku: w423398

Číslo Modelu Pneumatiky Vretena Ventilu Spp
Materiál Medené Jadro
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…