Slim Lupa " Prípade Mäkké Okuliare Taška Prenosné Slnečné Okuliare, Puzdro So Sponou Reťazca Vrchnú Vrstvu Cowhide Okuliare Držiteľ Rukáv

0 Hodnotenia
€65.03 €130.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tento okuliare taška je ideálny doplnok pre vaše okuliare.Má mäkké a hladké podšívka, aby sa zabránilo treniu a škrabancov.To je tiež prenosné a ľahké prenášanie.Môžete ho nosiť so akékoľvek oblečenie v štýle, či už pre príležitostnú, alebo formálne.To je tiež vhodný pre všetky festival alebo príležitosti.Tento okuliare vak je potrebné mať pre svoje okuliare kolekcia.

Hmotnosť výrobku: 75g

Veľkosť produktu: 16*8.5*0.5 (cm)

Produkt materiál: vrchná vrstva cowhide

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Zoznam:

1*štíhla prípade lupa"

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Štýlový a všestranný: Toto slnečné okuliare taška je jednoduchý a štýlový, ukazuje vašu osobnosť a vkus.To môže byť nosené s akékoľvek oblečenie v štýle, z príležitostných na formálne.To je tiež športové a luxusné.

2.Mäkký materiál: top-zrno cowhide materiálov z tejto slnečné okuliare taška je to mäkké na dotyk a lesklé na pohľad.Vďaka svojej vysokej kvalite, to nedeformuje ľahko a chráni vaše okuliare pred poškodením.

3.Optimálna Starostlivosť: Tento slnečné okuliare taška má vnútornú okuliare klip a kartu na ukladanie vašich slnečné okuliare a karty bezpečne.Mäkké podšívka zabraňuje trenie a škrabance, a buffer účinok, chráni proti nárazom a poškodeniu zrážkou.

4.Štíhly a tenký: Toto slnečné okuliare taška je flexibilné a pohodlné, takže si môžete ľahko umiestniť ho vo vrecku, ruksaku alebo v kabelke.Jeho ultra-tenký dizajn šetrí miesto a uľahčuje používanie a skladovanie slnečné okuliare vietor.

5.Festival-pripravený darček: Či už ste položka na hudobný festival, memorial day celebration, alebo narodeninovej party toto slnečné okuliare taška je dobrý darček pre vašich priateľov a rodiny.

sku: w44340

Formulár Taška Kompresného Typu
Druh Skladovanie Tašky
Číslo Modelu slnečné okuliare taška
Materiál Handričku
Tvar Obdĺžnikové
Použitie Multi-účel
Vzor Plochý Typ
Pôvod Kontinentálna Čína
Platné priestor Šatník
Funkcia Eco-Priateľský

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…