Tváre Tkaniva Box, Tkanivo Dávkovač Papierových Uterákov Box, Cartoon Tkaniva Kontajner Pre Home / Office Dekorácie

0 Hodnotenia
€10.80 €13.51

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tváre Tkaniva Box, Tkanivo Dávkovač Papierových Uterákov Box, Cartoon Tkaniva Kontajner Pre Home / Office Dekorácie Funkčné a pohodlné: Vlhké obrúsky, ktoré sú otvorené po použití môžu byť ľahko znečistené od prachu a iný odpad.Toto políčko sa dá účinne pomôže vyhnúť takýmto problémom.

Materiál: tkaniva box veko je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu na zabezpečenie dlhodobej trvanlivosti a použitie.To nie je discolour tak ľahko v priebehu času.

Dizajn: obrúsok box má odnímateľné dno, flexibilné otvárania a zatvárania, rýchlu a jednoduchú zmenu látky.

Príležitosti: roztomilý dizajn je vhodný pre Jedálenský stôl, nočný stolík, a kuchynského pultu, ktoré sa používajú v domácnosti.To môže byť tiež použitý v kuchyni, obývacej izbe, kancelárii, plavidlá, izba, spálňa, atď.

Dobré prevedenie: okraji obrúsok box je hladký a papier je vytrhnuté bez uškodí vašej ruky alebo papierové uteráky , a bude to vytiahol hladko.Tento produkt je vhodný pre detské plienky, ktoré sú menšie než 17,5 x 10.5 x 10.5 cm.

Farba: Modrá / Biela

Materiál: ABS

Veľkosť: 12 x 18 cm

Obsah balenia:

1 x tkaniva kontajner

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: w47158

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…