1 Ks Priehľadné Plastové Ovocie Vidlica Úložný Box Časti Elektronických Komponentov Úložný Box Nastaviteľné Prachu Kontajner

0 Hodnotenia
€0.46 €0.71

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Pohodlné skladovanie: ovocie vidlica úložný box je geniálny v dizajne, ktorá vám umožňuje jednoducho usporiadať a uložiť ovocie vidlica, aby vaša kuchyňa čistejšie a pohodlnejšie nájsť ovocie vidlice.

2. Praktická funkcia: okrem poskytuje úložný priestor pre ovocie vidlica, to môže tiež načítať niektoré iné malé riad, ako sú čajové lyžičky a špáradlá, ktoré dokonale spĺňajú potreby rôznych riad zbierky.

3. Vysoká kvalita materiál: tento úložný box je vyrobený z odolného a potraviny-stupeň bezpečný materiál, ktorý môže zabezpečiť dlhodobé použitie a je bezpečné pre užívateľov a životné prostredie.

4. Skvelý dizajn: jednoduchý a elegantný dizajn robí to nielen uložiť riad, ale aj vynikajúca kuchyňa dekorácie, ktoré môžete pridať krásu domov.

5. Široký rozsah použitia: či už doma, v reštaurácii alebo v kancelárií, si môžete prispôsobiť prostredie dobre, poskytuje pohodlie pre vás a ukazuje váš život chuť v rovnakom čase.

Špecifikácia:

Materiál:PP

Veľkosť: 20.8*12.3*3.3 cm

Farba: číra

Použitie: domácnosti, reštaurácie, kancelárie.

Balík obsahuje:

1 *Ovocie Vidlica Box

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

sku: w52328

Názov Značky TPXCKz
Použitie Drobnosti
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…