Herný ovládač Converter Prispôsobiť Tlačidlo Rozloženie spoločné podniky Na USB Gamepad Converter Ovládač Dual Mode pre spoločné podniky Založené Systém

0 Hodnotenia
€21.54 €26.27

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Spoločné podniky Na USB Gamepad Adaptér Prispôsobiť Tlačidlo Rozloženie Herný ovládač Converter Ovládač Dual Mode Príslušenstvo pre spoločné podniky Založené Systém

Funkcia:

1. Univerzálny Kompatibilita: Kompatibilný pre Xbox 360 / Xbox Jedna séria/PS4/PS3/Prepnúť radiče, a môžu byť použité na hrať hry na spoločné podniky-zakladá arcade systémy s štandardný výkon, video a audio výstupy, ako exA-Arcadia/Taito TypeX2.

2. Vlastné Rozloženie tlačidiel: regulátor adaptér umožňuje mapa až 12 fyzickej tlačidlo na akékoľvek logické tlačidlo na spoločné podniky, čo znamená, že môžete prispôsobiť váš herný zážitok, aby vyhovovali vašim potrebám.

3. Rapid Fire: Každý fyzický tlačidlo umožňuje rýchle fire, čo vám umožní strieľať rýchlejšie a efektívnejšie vo vašej hry.

4. Pretrvávajúce Konfigurácie: môžete ukladať a obnoviť až do výšky 10 sád tlačidlo rozloženia, rapid fire nastavenia, rýchlosť a iné konfigurácie.Aktualizácie firmvéru sú k dispozícii aj na opravu chýb alebo zlepšenie kompatibility.

5. Dual Ovládač Režim: Pri PS4 ovládač je pripojený na IONA-NÁM to 1P USB port, stlačením tlačidla PS tlačidlo prepína medzi normálnom režime a ovládač dual mode.Mahjong režim je k dispozícii aj keď USB klávesnica, ktorý podporuje start-up režim je pripojený; IONA sa prepnúť do mahjong režim, aj keď takmer všetky klávesnice podporovať.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kompatibilita: pre Xbox 360/pre Xbox Jedna séria/pre PS4/pre PS3/Prepínač rukoväť

Materiál: PCB

Hmotnosť výrobku: 15 g

Balenia hmotnosť: 30g

Veľkosť produktu: O 42x34x12mm/1.65x1.33x0.47inch

Balenie veľkosť: 105x80x25mm/4.13x3.14x0.98inch

Návod na použitie:

1. Pripojte USB Typ C port pre napájanie.Nevyžaduje dátové spojenie, iba 5V napájanie pre IONA.

USB nabíjačku budú k dispozícii.PC USB portu môžete tiež podporu požadovanej úrovne nabitia batérie.

Na báze PC spoločné podniky systémovej dosky môžu mať port pre tento účel, ako exA Arcadia s skrytý USB port.

Ale ak chcete používať zariadenia, ktoré vyžadujú veľa energie, napájanie z PC cez USB zbernicu, nesmie byť dostatočné, a IONA sa stane nestabilnou.

2. Zapojte spoločné podniky port na spoločné podniky systémovej doske.Môžete použiť bežné USB dátový kábel.

3. Pripojte USB herný ovládač kedykoľvek.Aj keď spoločné podniky autobusovej je aktívny, môžete sa pripojiť a odpojiť.

Po zapnutí napájania, LED začne blikať.Raz je priradená adresa cez spoločné podniky autobus, LED sa rozsvieti.Ak IONA dostane signál reset cez spoločné podniky autobus, začne blikať znova.

Nastavenie

Hromadnej dopravy, prevádzkový režim

Pri štarte, IONA spustený v normálnom režime.Stlačte tlačidlo TEST a SERVISNÉ tlačidlá na IONA rada pre prepínanie prevádzkových režimov.

1. Normálny režim (LED bliká alebo, v závislosti na spoločné podniky autobusovej stav)

Pracuje ako spoločné podniky I/O rukoväť s zvolené nastavenia.

2. Rozloženie konfiguračný režim (LED rýchlo bliká)

Push TEST a SLUŽBY spolu zadať rozloženie konfiguračný režim.Musíte stlačiť najmenej 0,5 sekúnd a maximálne 5 sekúnd súčasne.Nemusíte dať ich všetky dohromady, napríklad, vedenie TEST stlačené a kliknutím na tlačidlo SLUŽBA bude fungovať.

V rozloženie tlačidiel v režime, budete vyberte fyzické tlačidlá, mince, štart a tlačidlá 1 až 10 v nasledujúcom poradí.Ak viaceré tlačidlá sú vylisované spolu, viaceré fyzické tlačidlá môžu byť priradené ako jedno tlačidlo.Nemusíte posielať ich na presný čas buď.

Keď stlačíte tlačidlo, IONA spustí nahrávanie všetky stlačené tlačidlá, až kým všetky tlačidlá sú uvoľnené, a potom priradí ich všetky do cieľa tlačidlo.Pokračovať tento postup, až kým sa všetky 12 tlačidlá sú mapované.Ak necháte toto nastavenie režimu pred všetkými, ostatné tlačidlá zostanú nepriradené.Ak nemáte nakonfigurované žiadne tlačidlá, IONA nebude aktualizovať rozloženie a presunúť na ďalšiu režim vôbec.

3. Nepretržitého snímania konfiguračný režim (LED bliká)

Môžete stlačiť viaceré fyzické tlačidlá umožňujú rýchly streľba.Podobne, čas by nemal byť presné.Môžete skúsiť toľkokrát, kým opustíte tento režim.

4. Rýchlosť konfiguračný režim (LED pomalé blikanie)

Môžete si vybrať praskla rýchlosť cez tlačidlá 1-6. Tlačidlo 1-6 nie je fyzickej tlačidlo, ale tlačidlo mapované na vlastné rozloženie.Každé tlačidlo 1-6 mapy na 30/20/15/12/10/8.5 snímok za sekundu.Môžete skúsiť kedykoľvek, až do ukončenia tohto režimu.Ak stlačíte viacero tlačidiel, rýchlosť bude rýchlejšie.Ak čas uvoľnenia je iný, ten bude používať.

Vybrané nastavenia vyššie budú trvalo ukladať.

5. Obnovenie pôvodných nastavení (LED bliká)

Môžete obnoviť všetky nastavenia a obnoviť predvolené nastavenie súčasným stlačením TEST a SLUŽBY mimo normálneho režimu.LED bliká a potom sa automaticky vráti do normálneho režimu.

6. Hovor ukladanie konfigurácie (LED off)

Môžete zadať režim volanie ukladanie konfigurácie stlačením servisného tlačidla mimo normálneho režimu.Stlačte tlačidlo 1-10 vlastné rozloženie, ak chcete zavolať konfiguračný súbor, 1-10. Počiatočné základné nastavenie z výroby je 1. Môžete volať inú konfiguráciu znovu, až kým stlačíte tlačidlo SERVICE znova, ak chcete ukončiť režim.Ak firmware verzia je staršia ako 1.40, stlačte SLUŽBY, ak sa chcete vrátiť do normálneho režimu.Inak, pre verzie 1.40 vyššie, stlačením TEST bude pohybovať na simulované rozloženie konfiguračný režim.

sku: w63894

Názov Značky ALLOYSEED
Číslo Modelu Spoločné podniky NA Radič USB Adaptér
Pôvod Kontinentálna Čína
Príslušenstvo Typ Konvertor
Kompatibilné Značka/Model Microsoft

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…