Truck Blato Klapky Stráže Predné, Zadné, Pre Auto Universal Splash Guard Príslušenstvo Ochranu Vašich Osobných A Nákladných Automobilov Od Nečistôt A Zvyškov

0 Hodnotenia
€10.50 €21.01

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vyrobené z vysokokvalitného ABS, veľmi odolné, môžeme účinne znížiť riziko lietania prachu, cestné nečistoty a kameňa čipy z prednej a zadnej pneumatiky, a chrániť vaše auto od škrabance a škvrny.

Vlastnosti:

Názov produktu: Univerzálna Mud Klapky

Produkt materiál: ABS

Hmotnosť výrobku: 4 kusy asi 600g

Veľkosť produktu: jeden kus 38.4*29.2 CM (15.11*11.49 inch)

Zoznam Produktov:

Univerzálna Mud Klapky*2

alebo

Univerzálna Mud Klapky*4 (obaja patria montážne skrutky)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Chráni vaše auto pred nečistotami: Vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál, tieto blatníky sú odolné a môžu znížiť riziko lietania prachu a kameňa žetóny poškodenia vášho auta.

2.Zlepšená Bezpečnosť: Naše blatníky ochranu vášho auta od blata, vody, snehu a nečistôt, ktoré môžu poškodiť vaše farby a spôsobiť hrdze.To zlepšuje viditeľnosť a znižuje riziko vzniku nehody.Sú vyrobené s jemným zručnosti a ohromujúci verziu, ktorá dopĺňa vášho auta vzhľad.

3.Viacnásobné Použitie: Tieto blatníky sú kompatibilné s väčšinou modelov áut, či už je to SUV alebo nákladné auto.Môžu obstarávať svoje odlišné potreby a štít vášho auta od blata a nečistôt.Nedovoľte, aby nečistoty zničiť vašu jazdu, dostať tieto blatníky dnes!

4.Bezproblémové spojenie styling: Tieto blatníky pre automobily, ktoré ladia s vášho vozidla, zvýšiť športový vzhľad a čo vaše auto chladnejšie.Zodpovedajú styling vozidla bez vplyvu na vzhľad.

5.Odolný materiál: chránia vášho auta od blata, nečistôt a špliechajúcej vode.Žiadne vŕtanie pre inštaláciu je potrebný, stačí použiť priložené skrutky, ktoré držia ich.

sku: w77049

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…