2 KS/VEĽA 12V Kapacitný Dotykový Spínač Snímača Modul Zatlačte Tlačidlo Dotknete Tlačidla Modul Jog Západka S Relé DC 6-20V 3A

0 Hodnotenia
€6.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zavedenie Nového Výrobku:

Najviac zákazníkov pomocou tohto modulu, ak chcete upraviť automobily a motocykle, LED svetlá a svetelné pásy, zrkadla, dotyk, a rôzne zariadenia, ktoré vyžadujú priame zaťaženie.

Dotyk modul je možné nastaviť, aby presunúť alebo uzamknúť, a citlivosť môže byť upravená (bez zvárania kondenzátor, najvyššie nula stupňov.Predvolené dodávky), alebo sa dotknite položky môžu byť zavedené.

Indikátor: Keď je napájanie zapnuté, nie je tam žiadny výstup modré svetlo, ale keď červené svetlo sa dotkol, to je výstup; Výstup výsledok vstup.

Vstup/výstup DC: 6v-20v (poznámka: podporuje regulovaný napájací zdroj, nie je v súčasnosti podporujú konštantný prúd napájanie)

Disk prúd: 3A Pohotovostnom režime spotreba energie: 6MA doska veľkosť: 24 mm * * 32mm * 1,6 mm

V súčasnosti sa naše družstvo klienti sú väčšinou používané v oblasti výskumu a vývoja dotyk prepínače, LED svetlo, rekonštrukcie, auto úpravy, uniknúť hry v tajnej miestnosti, rôzne veľké mechanické výrobky a zariadenia, atď..

To môže byť široko používané na kontrolu osvetlenia, hračky, domáce použitie

sku: w8219

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…