V zime Teplé Beh Naboso Topánky Ženy Muži Gumové Vzdelávanie Nepremokavé Tenisky Non-Slip Priedušná pre Vonkajšie Prechádzky

0 Hodnotenia
€17.98 €29.97

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

V zime Teplé Beh Naboso Topánky Ženy Muži Gumové Vzdelávanie Nepremokavé Tenisky Non-Slip Priedušná pre Turistiku Lezenie

Funkcia:

1. Premium Vodotesný Materiál: Vyrobené s vysoko kvalitné vodeodolné materiály, tieto jar voľný čas, topánky efektívne riadenie teploty rozptyl prostredníctvom superior vodovzdorný hornom a izolované bavlna podšívka.

2. Zostať Suché a Pohodlné v Daždi: S ich nepremokavej dizajn, tieto topánky sa zabezpečilo, že voda nemá prenikať dovnútra, vedenie vaše nohy neustále v suchu a pohodlí aj v daždivých dňoch.

3. Odolná a Priedušná Konštrukcia: Kombinácia faux suede a Oxford tkanina, tieto topánky ponúknuť pohodlné nohy pocit, odolnosť a flexibilitu.Kombinácia materiálov poskytuje odolnosť proti poškriabaniu a scuffs a zároveň umožňuje dodáva pocit priedušnosti a predchádzanie akumulácie potu.

4. Vynikajúcu Trakciu na Každom Teréne: non-slip gumová podrážka nepravidelný vzor, ktorý vyniká vo drsné terénoch.V kombinácii s hlboké drážky pre lepšiu priľnavosť, poskytuje stabilitu, zabraňuje pošmyknutiu a zabezpečuje istotu kroky na mokrom a klzkom povrchu.

5. Útulné a Teplé Dlho Plyšové Podšívka: Navrhnutý s dlhými plyšové obloženia, tieto topánky ponúka výnimočné pohodlie a teplo.Plyšové podšívka napodobňuje pocit vstúpil na mäkký koberec, vedenie vaše nohy teplé a útulné počas chladných zimných mesiacov.Okrem toho vystavení plyšové obloženie okolo členok poskytuje extra ochranu a pomáha odolať zima.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Farba: Čierna, Tmavo Sivá, Modrá (voliteľné)

Horná: imitácia mikrovlákna+Oxford tkanina

Jediným: Gumené

Vnútorné obloženie: plyšové

Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť

Úroveň Praxe: Začiatočník

Veľkosť 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 US Veľkosť

5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 Vnútorná dĺžka MM 239.6 246.2 252.8 259.4 266 272.6 279.2 285.8 292.4 299

305.6

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 Pár x Topánky

sku: w8560

Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Oddelenie Meno Unisex
Číslo Modelu Turistická Obuv
Názov Značky JOCESTYLE
Materiál BAVLNA
Pohlavie Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Atletický Typ Obuvi Turistická Obuv
Materiál Podrážka Gumené
Úroveň Praxe Začiatočník

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…