Halloween Strom Dekorácie Tekvica Ghost Čarodejnice Klobúk Pavúky Drevín A Znaky Ľahké Drevené Prívesky Pre Krb Regál

0 Hodnotenia
€28.68 €57.37

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridať nejaké strašidelné zábavu do vášho domova s týmito drevené Halloween dekorácie pre strom.Sú ľahké a silné, takže môžete ľahko zavesiť ich na pobočiek alebo háčiky.Každý kus má Halloween dizajn, ako sú napríklad tekvice, duch, alebo bat.Môžete DIY jesenné stromy s týmito ornamentmi a vytvoriť strašidelné atmosféru na sezónu.Ideálne pre vnútorné alebo vonkajšie použitie.

Produkt: Halloween drevený prívesok

Materiál: drevo

Špecifikácie: tekvica, kostra, spider

Napájanie režim: tlačidlo batérie

Hmotnosť: 90 g

Zoznam:

Halloween Drevené Dekoračné Závesy *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kvalitné a spoľahlivé: Tieto Halloween závesy sú vyrobené z vysoko-kvalitného dreva materiálu, ktorý zabraňuje lámanie a krútenie, poskytuje dlhodobé použitie a spoľahlivosť.

2.Vhodné na zavesenie: Tieto drevené ozdoby prísť s top diera, ktorá ich robí ľahko visí na každom povrchu.Sú vyrobené z dreva a sú odolné a robustné, vhodné pre Halloween dekorácie.

3.Priťahujú pozornosť: Drevené dekoračné závesy s slávnostných a strašidelné vzory spider, tekvica a kostry.Tieto oko-lov a nádherné Halloween prvkov bude váš domov viac atraktívne

4.Všestranné použitie: zobrazujú Sa jesenné stromy a DIY detaily, zlepšenie vášho krbu, spálňa steny, knižnice, učebne, písací stôl alebo skriňa s slávnostné a útulná atmosféra.

5.Strašidelné Halloween ozdoby : Tieto drevené závesy bude dať svoj domov nádychom hororu a zábavy, vytváranie strašidelné a slávnostná nálada pre vašu oslavu Halloweenu.

sku: w127895

Číslo Modelu Drevené Dekoračné Závesy
Príležitosti Eid al-Fitr
Pôvod Kontinentálna Čína
Elektronické No
Materiál BAVLNA

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…