Kúpeľňa Uterák Bar Žiadne Vŕtanie Na Stenu Uterák Vešiak Samolepiace Uteráky Rack Panel Držiak Pre Zavesenie Spálne, Kúpeľňa

0 Hodnotenia
€3.83 €7.68

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. Trvanlivé a Ťažkých: kúpeľňa uterák bar je vyrobené z vysoko kvalitnej PP materiál, ekologická, pribrala, robustné, a heavy-duty, s veľkou nosnosťou.

2. Viacúčelový Uterák Železničnej: uterák, stojan je vhodný pre kúpeľne, kuchyne, spálne, spálňa, byt, a RVs držať svoje kabáty, uteráky, župany, atď.

3. Udržiava: uterák, bar, môže sa vaše uteráky organizované a aby ste výrazne zlepšiť vašu kvalitu života.Ideálny wall mount pre kúpeľne a kuchyne.

4. Č Bolí Rúk: Ak chcete chrániť vaše ruky, uteráky a cenné oblečenie, sme vyhladený a skosený okraje.Nie sú bodliaky alebo ostré hrany, takže sa nemusíte obávať poškodenia položky.

5. Jednoduchá Inštalácia: Stačí odlúpnite ochrannou vrstvou na zadnej strane a držať ju tam, kde ju potrebujete. (musí byť prilepené na hladké povrchy, ako sú obklady, kovové povrchy, okuliare, atď.)

Funkcie: 1. Kúpeľňa uterák bar je vyrobené z vysoko kvalitnej PP materiál, ekologická, pribrala, robustné, a heavy-duty, s veľkou nosnosťou.

2. Uterák stojan je vhodný pre kúpeľne, kuchyne, spálne, ubytovne, apartmány, a RVs držať svoje kabáty, uteráky, župany, atď.

3. Uterák panel je navrhnutý tak, aby sa moderný, minimalistický, a štýlový.To môže byť integrovaný do takmer akéhokoľvek interiéru a udržať vašu kúpeľňu čisté a upratané.

4. Uterák prút je samolepiaca.Ľahko nalepiť ich na hladké povrchy, a ponechajte ho 24 hodín pred holding nič.

Špecifikácia: 1. Názov produktu: Multifunkčná uterák rack bez dierovanie

2. Produkt materiál: pp

3. Na obale produktu: funkcie opp taška

4. Hmotnosť výrobku: o 64 g

5. Veľkosť: cca 43*4 cm/16.93*1.57 v

6. Farba: zelená, žltá, oranžová

7. Miesto: približne 10 cm

Balenie Zoznam: Uterák bar*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

sku: w40606

Typ Inštalácie Na Stenu Typ
Číslo Modelu kúpeľňa uterák bar
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PP
Č. Barov 1

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…